YouTube Kanal

På min kanal på YouTube kan du hitta din senaste läsning för ditt Stjärntecken. Ta reda på vad jag har att säga om din sol, måne och ascendent för denna månad! Jag gör nya läsningar två gånger varje månad för ditt stjärntecken som speglar ditt förflutna, din nu och din framtid!

Vad är en tarot läsning?

Världen är en spegel! Och Tarot speglar ditt liv. Dina personlighetsdrag, dina djupt rotade rädslor, dina undermedvetna önskningar, dina känslor av kärlek och hat. Tarot är ett sätt att se dig själv genom tarots tydliga symboler. Överraska dig själv med en titt i spegeln!

Vad är Astrologi?

Solen, planeterna och månen påverkar ditt liv! Månen tar hand om ebb och flod på vår jord. Men månen orsakar också djupa undermedvetna känslor inom dig, Mercurius hjälper dig att kommunicera, Venus får dig att bli kär, Mars söka efter seger, Jupiter ger dig lycka och Saturnus utbildar dig genom värdefulla livslektioner!

Prenumeration

Jag har funderat på att starta en prenumerationstjänst för 89 SEK i månaden som riktar sig till människor som verkligen vill arbeta på sin personliga utveckling och ta reda på vem de är i djupet.  Jag skulle kunna dela fler videor om personlig utveckling och lära dig mer om Tarot. Maila mig om du tycker att detta är intressant!

January 2018 ~ Astrological development for all the signs!

February 2018 ~ Astrological development for all the signs!