Personliga Tarot Läsningar

Så här gör du för att beställa en personlig läsning:

Du kan beställa personliga läsningar på 20 min, 30 min eller 40 min. Du kan ställa en fråga för varje 10 minuter läsning och jag kommer att svara på djupet. Du kan också begära en allmän läsning utan frågor. Då väljer du bara vilken tid du vill ha genom att betala in rätt belopp.

När jag gjort din läsning, kommer du att få en personlig Video länk till YouTube med en video du kan titta på så många gånger du vill!

Jag är bara en person, så ibland kommer jag att vara bokad långt fram i tiden och ibland kommer jag att kunna utföra din läsning ganska snabbt.

Jag gör läsningarna i den ordning som de betalas, när du betalt schemalägger jag dig i min kalender och du kommer att få din läsning när det datumet dyker upp. De akuta 20 minuters läsningarna levererar jag inom 48 timmar på min fritid.

Queen of Cups Tarot

Land

SWEDEN


TiDSZON
GMT +1

Just nu bokar jag mitten på juli för icke akuta läsningar   

20 min Akutläsning

600 kr

20 min Läsning

360 kr

30 min Läsning

540 kr

40 min Läsning

720 kr

Vad behöver jag från dig?

Jag behöver en fråga och/eller information om den situation du undrar över för att göra läsningen. Jag behöver också ditt stjärntecken och/eller födelsedagar för all de människor som är inblandade i denna situation, inklusive dig.

Den information du ger mig kring frågan gör det lättare för mig att sätta fingret på det svar som korten ger, och som du behöver. 

De avläsningar jag gör är alltid korrekta, men resultatet är beroende på dina egna handlingar och reaktioner, och att den information du har gett till mig är korrekt. Du betalar för den tid som går åt till läsningen och inte resultatet.

Tarot hjälper dig att hantera din situation på bästa möjliga sätt genom att ge råd, aldrig kommandon. Det är upp till dig hur du bearbetar informationen och agerar på den information du fått.

Villkor för leverans

Jag levererar till hela världen och har en internetuppkoppling! Du kan betala i kassan via Swish, PayPal, Payson, Payson faktura eller kontoöverföring.

Du kan ställa frågor om din läsning efteråt för att förtydliga och jag svara på dem via e-post. Kom ihåg att du betalar för min tid att göra din läsning och inte resultatet. Notera om det finns någon tid skillnad mellan oss (min tidszon är GMT + 1)!

Graviditet, hälsa och rättsliga frågor!

Enligt lag är mina tarot avläsningar enbart för underhållning och om du behöver fråga om graviditet, hälsa, eller juridiska frågor råder jag dig att konsultera och en utbildad professionell inom sitt område.