Personliga Tarot Läsningar

Så här gör du för att beställa en personlig läsning:

Du kan beställa personliga läsningar på 20 min, 40 min eller 60 min. När jag gjort din läsning, kommer du att få en personlig Video länk till YouTube med en video du kan titta på så många gånger du vill!

Du måste mejla mig för att få aktuella priser och schema. Jag är bara en person, så ibland kommer jag att vara bokad långt fram i tiden och ibland kommer jag att kunna utföra din läsning ganska snabbt.

Jag gör läsningarna i den ordning som de betalas, när du betalt schemalägger jag dig i min kalender och du kommer att få din läsning när det datumet dyker upp.
Jag gör kortare 20 minuters akuta läsningar som jag levererar inom 24 timmar på min fritid.

Jag behöver en fråga och/eller information om den situation du undrar över för att göra läsningen. Jag behöver också ditt stjärntecken och/eller födelsedagar för all de människor som är inblandade i denna situation, inklusive dig.

Den information du ger mig kring frågan gör det lättare för mig att sätta fingret på det svar som korten ger, och som du behöver. Du kan ställa en fråga för varje 10 minuter läsning och jag kommer att svara på djupet. Du kan också begära en allmän läsning utan frågor. Då väljer du bara vilken tid du vill ha genom att betala in rätt belopp.

De avläsningar jag gör är alltid korrekta, men resultatet är beroende på dina egna handlingar och reaktioner, och att den information du har gett till mig är korrekt. Du betalar för den tid som går åt till läsningen och inte resultatet.

Tarot hjälper dig att hantera din situation på bästa möjliga sätt genom att ge råd, aldrig kommandon. Det är upp till dig hur du bearbetar informationen och agerar på den information du fått.

Om du vill beställa en personlig läsning av mig måste du skicka mig en e-postförfrågan och du kommer att få tillbaka ett svar med priser och tillgänglighet!

Villkor för leverans

Jag levererar till hela världen om du kan göra en Swish betalning, PayPal betalning eller kontoöverföring och har en internetuppkoppling!

Du kan ställa frågor om din läsning efteråt för att förtydliga och jag svara på dem via e-post. Kom ihåg att du betalar för min tid att göra din läsning och inte resultatet. Notera om det finns någon tid skillnad mellan oss (min tidszon är GMT + 1)!

Graviditet, hälsa och rättsliga frågor!

Enligt lag är mina tarot avläsningar enbart för underhållning och om du behöver fråga om graviditet, hälsa, eller juridiska frågor råder jag dig att konsultera och en utbildad professionell inom sitt område.

Queen of Cups Tarot

Land

SWEDEN


TiDSZON
GMT +1