6 * 50 minuters Tarot Läsning, 2-3 situationer/5 frågor - Förinspelad Video Läsning

Price:
6 500 kr
Inc. 25% Tax
SKU:
P1913324
Type:
På Svenska
Quantity:
Comment to store:
Coming Soon
Du får sex personliga läsningar om 50 min. När jag gjort din läsning, kommer du att få en personlig Videolänk till YouTube med en video du kan titta på så många gånger du vill! Ingen annan kan se din video om du inte delar länken med någon annan. Du kan ställa en fråga för varje 10 minuter läsning och jag kommer att svara på djupet. Du kan också begära en allmän läsning utan frågor. Då väljer du bara vilken tid du vill ha genom att betala in rätt belopp.

När du bokat och har betalt, schemalägger jag din läsningar i min kalender och du kommer att få din första läsning 4-8 veckor fram i tiden. Du kan välja att få läsningarna en gång i månaden i 6 månader eller varannan månad i ett år. När du betalt kommer jag att kunna tala om vilket datum din läsning kommer utföras.

Jag behöver en fråga och/eller information om den situation du undrar över för att göra läsningen. Jag behöver också ditt stjärntecken och/eller födelsedagar för all de människor som är inblandade i denna situation, inklusive dig. Skriv in informationen i rutan Message to Seller när du lägger din order eller gå till sidan "Personliga Tarot Läsningar" och skicka mig din information i orderformuläret. Om jag inte får någon information kommer jag be dig om den när jag bekräftar din bokning med ett datum. Alla bokningsbekräftelser skickas till den e-post du angett.

Den information du ger mig kring frågan gör det lättare för mig att sätta fingret på det svar som korten ger, och som du behöver. 

Korten jag får är alltid korrekta, men resultatet är beroende på dina egna handlingar och reaktioner, och att den information du har gett till mig är korrekt. Du betalar för den tid som går åt till läsningen och inte resultatet.

Tarot hjälper dig att hantera din situation på bästa möjliga sätt genom att ge råd, aldrig kommandon. Det är upp till dig hur du bearbetar informationen och agerar på den information du fått.

Villkor för leverans
Jag levererar till hela världen om du har en internetuppkoppling! Du kan ställa frågor om din läsning efteråt för att förtydliga och jag svara på dem via e-post. Kom ihåg att du betalar för min tid att göra din läsning och inte resultatet. Notera om det finns någon tidsskillnad mellan oss (min tidszon är GMT + 1, Sommartid GMT+2)!

Graviditet, hälsa och rättsliga frågor!
Enligt lag är mina tarotavläsningar enbart för underhållning och om du behöver fråga om graviditet, hälsa, eller juridiska frågor råder jag dig att konsultera och en utbildad professionell inom sitt område.