Gör goda gärningar: Förändra ditt liv av Shari Arison

Price:
55 kr
Inc. 6% Tax
SKU:
P1718328
Type:
På Svenska
Quantity:
Comment to store:
In Stock
Inbunden bok, 117 sidor. Tänk rätt och gör världen lite bättre
Genom att aktivt använda positiva ord, bejaka en generös livssyn och utföra goda gärningar varje dag, kan var och en bidra till en bättre värld. Det är min övertygelse, säger författaren Shari Arison. Den positiva energin som du ger till andra, kommer tillbaka med en bubblande känsla av lycka. Att utföra goda gärningar påverkar både dig själv och dina medmänniskor i positiv riktning.
Gör goda gärningar är en praktisk vägledning i att utveckla dina generösa sidor för att ge inspiration till människor i din omgivning och för att kunna ta emot deras återkoppling.
Shari Arison är en av världens rikaste kvinnor och arvtagare till affärs- och bankimperiet Arison Investment. I boken berättar hon om sina omtumlande erfarenheter av att i stället för att söka maximal vinst i affärslivet utnyttja sitt inflytande till att göra gott. Boken blir till en lärobok i filantropi.
Låt dig inspireras av Shari Arison och utveckla din generositet för din egen skull.
Ur innehållet
- Goda gärningar för din egen skull
- Goda gärningar för dina närmaste
- Goda gärningar i vardagen
- Goda gärningar för dina vänner
- Goda gärningar för mänskligheten
- Goda gärningar för planeten
- Goda gärningar förändrar ditt liv

FörfattarenShari Arison, föddes 1957 i New York, men bor i dag i Israel. Hon är dotter till den israelisk-amerikanske affärsmannen Ted Arison. Enligt tidskriften Forbes är Shari Arison mellanösterns rikaste kvinna. Samtidigt är hon en övertygad filantrop. Hon vill ge tillbaka och bidra till en bättre värld. Denna bok har översatts till ett tjugotal språk.
www.shariarison.com

CitatShari, ditt arbete har påverkat världen i en positiv rikting. Du berör var och en överallt i din oförtröttliga strävan efter att göra världen lite bättre.
Bill Clinton

Shari Arison inspirerar och uppmuntrar din personliga utveckling. Hon visar hur du kan byta vardagliga steg mot fenomenala språng.
Deepak Chopra

ISBN: 9789163610806
Vikt: 214 gram