Handtydning: En praktisk guide till en mycket gammal lära av Anna Southgate

List Price: 
199 kr
Sale:
166 kr
Inc. 6% Tax
SKU:
P1712438
You Save: 
33 kr (17%)
Type:
På Svenska
Quantity:
Comment to store:
In Stock
Kartonage, 144 sidor. Läs ditt öde i handflatan! Det här är en grundläggande guide till en mycket gammal lära - rikligt illustrerad med vackra bilder.

Varje människa har sin egen livshistoria och tecknen i våra händer kan berätta vad det är som gör oss unika. En ny handflata är handtydarens motsvarighet till en ny bok, med sin egen fascinerande berättelse att läsa.

Handtydning, som också kallas kiromanti och handanalys, är den mest personliga av de metoder för självutveckling som finns. Den kan hjälpa oss att förstå oss själva bättre våra möjligheter, förmågor och begränsningar.

Eftersom linjerna i händerna förändras över tid och avslöjar ny information, kan du återkomma till den här boken igen och igen.

Lär dig tyda dess linjer och vad de avslöjar om din personlighet och dina relationer, begåvning och framtida karriär, dina ekonomiska utsikter och din hälsa. Det händerna berättar hjälper dig att bättre förstå dig själv dina möjligheter, förmågor och begränsningar, och hur du kan utvecklas som människa.

ISBN: 9789176175453
Vikt: 496 gram