Tarot : Den Inre Världsomseglingen av Thomas Jönsson

Price:
129 kr
SKU:
P1918426
Comment to store:
Sold Out
Antikvarisktbok i gott skick. Häftad, 276 sidor. En omtyckt introduktion och vägledning till tarotkortens mytomspunna värld och symbolspråk. 25 sv/v foton och 85 tarotkort avbildade i sv/v. Den här boken, som vänder sig till både nybörjare och mer insatta, är en introduktion och vägledning till tarotkortens mytomspunna värld. Tarotleken kan sägas utgöra ett slags samlad levnadsvisdom. Varje kort i den Stora Arkanan motsvarar ett utvecklingsstadium i det mänskliga medvetandet.

Tarotkorten talar ett symboliskt språk som kan förstås av vårt inre. När vi använder korten aktiveras intuitionen - den inre rösten. På så vis kan vi uppnå ökad självkännedom och större helhet. Mötet med korten sätter igång processer som kan få oss att handla mer medvetet än tidigare och börja se oss själva och våra medmänniskor som vi egentligen är, bortom missuppfattningar och negativitet.

Tarotkorten hjälper oss att gå in under ytan och hitta nya sammanhang som tidigare varit blockerade. De ger oss insikter att hitta själva kärnan i olika frågor men också lösningar och utvägar.

ISBN: 9188362019
Dimensioner: 195 x 120 x 12 mm
Vikt: 272 gram