Click the flag above to choose another language.

Vill du veta din framtid?

Ibland behöver vi mer klarhet i våra liv. Speciellt när vi ska fatta viktiga beslut om familj, kärlek och karriär; eller om vi bara vill växa som person och behöver finna ut vad som hindrar vårt växande. Jag är här för att hjälpa dig att hitta rätt riktning in i framtiden!

Tarot läsningar på Youtube

Jag gör tarot avläsningar för just dina Stjärntecken på YouTube. Jag publicerar 12 videor för varje Stjärntecken en gång i månaden. Ta reda på med vad som pågår i ditt Stjärntecken; både sol, måne och ascendenten!

Medium Skola

Detta är min Livets skola, där jag delar med mig av mina erfarenheter om Kundalini Yoga, Andlig utveckling och Tarot. Jag laddar upp flera videos i månaden där jag delar mina kunskaper med dig. Tarot är en underbar spegel av din själ och ditt liv!

Köp min nya bok:

YouTube Creating Made Simple

Är du en kreativ person som inte känner att du får komma till din rätt i din nuvarande position? Eller har du ett kreativt företag som du kan offentliggöra genom att bjuda in YouTube-tittare till din studio, ut på din idrottsarena eller i dina natur vandringar? Har du något du vill visa folk eller lära dem? Då denna bok är för dig, om hur man kommer igång som en You TubeCreator, helt enkelt!

När du prenumererar på min Medium Skola får du boken gratis med alla mina andra publikationer, videor och utbildningar:

googlee7440c9ddff2257a.htm