Hur man når perfekt hälsa

Hälsa är en grund till lycka

När vi har en sund kropp och själ och är fulla av styrka finns det ingen gräns för vad vi kan uppnå och åstadkomma. Att ha hälsa innebär också att vara smärtfri. Med ett smärtfritt liv kan du njuta av att vara i din egen kropp här och nu och vara lycklig.

Känslomässig hälsa.

Rena insidan av din kropp och göra det till en glädje att leva i

När det finns emotionell smärta i kroppen, reagerar vi ofta med att försöka fly smärtan in i vår mobiltelefon, Netflix, eller en utgående livsstil med sex, droger och Rock n'Roll. Inget av detta kommer att skapa lycka. Det är faktiskt en väg till själv destruktion där du flyr det enda som kan rädda dig- att möta dina känslor, genom mindfulness & meditation.

Kroppslig hälsa

Gör din kropp avslappnad och mjuk, men samtidigt stark och motståndskraftig.

När dur kroppen är tillfreds finns ingen spänning eller disharmoni. För att nå en kropp som är i avspänning behöver du lära dig att slappna, möta och acceptera ALLT SOM ÄR. Acceptans är nyckeln till avslappning. Och när din kropp kan slappna av kan du nå perfekt hälsa. Det finns olika tekniker tillgängliga för att slappna av och arbeta med din emotionella hälsa och olika tekniker för att nå acceptans. Du kan också arbeta direkt med din kroppsliga hälsa genom yoga, Mindfulness och meditation.

Fysisk hälsa

Hjälp din kropp att hitta jämvikt

När din kropp är i perfekt balans kan det inte finnas någon sjukdom. Men för att hjälpa din kropp att nå perfekt balans måste du ge det vad den behöver i form av hälsosam mat med tillräckligt med vitaminer, proteiner och allt annat din kropp kommer att behöva för att nå perfekt hälsa.

Finansiell hälsa

För att vara lycklig behöver vi också överflöd i vårt liv

Livet är överflöd. Allt i det naturliga ekosystemet som vårt finansiella system bygger på är i perfekt harmoni med allt annat i världen. Det är bara människor som har en dissonans. Det beror på att människor inte är i perfekt hälsa. Människor vet inte hur de ska följa sina egna instinkter och intuition för att hamna där de ska vara. När du lär känna dig själv hittar du ditt livs mening och syfte. Du kommer enkelt att bygga ett hälsosamt finansiellt system för dig själv och uppfylla dina grundläggande mänskliga behov av mat, vatten, tak över huvudet och kläder att bära. När vi har vår bas mänskliga behov uppfyllda, kan vi blomstra och hjälpa världen att blomstra med oss, stanna i överflöd och full av liv när människor har funnit sin rättmätiga plats i ekosystemet.